Att älska är att leva

Kan tyckas att det är lite glest mellan uppdateringarna men lite osäker om någon läser ändå men slänger in ett inlägg nu innan jobbet!
Idag är en helt okej dag förutom att jag mår illa och känner mig tjock i hals och näsa. JAGKANINTEBLISJUKNU!
Ska ta lite vitaminer nu innan jag åker iväg och jobbar.

Allting annars är hur bra som helst! Jag älskar att bo här, vi boar in oss i lägenheten mer och mer men jag har en längtan att flytta då jag vill ha ett rum till och så vidare. Men just nu är det här enough!

Haft ett par helger i rad nu som varit helt underbara!
Pappa och hans sambo har varit på besök en helg (pappa stannade några dagar längre) och då njöt vi av det fina höstvädret och bara mös! Hur underbart som helst!

Sen har vi hunnit vara upp till Enköping en sväng då det hanns med utgång, middag hos syster med familj , 1årskalas och lite så. Jag älskar att komma upp till Enköping, men måste erkänna att det är oerhört skönt att åka hem igen, hem till vårt.

Sen den här helgen som precis har varit så kom älskade mamma och sambo! Vilken underbar helg! Vi har ätit gott, varit på Liseberg, på Casino och bara rått om varandra. Älskade ni! Dock är det så jobbigt och tomt när dom åker hem igen men får ta det onda med det goda?

Även assisterat Johanna på hennes första hopptävling på 5 år, och vet ni? Hon vann hela skiten! Vilken bruuuud! 

Jobbet går bra också , jobbar väl inte så värst mkt (snittar en 100 timmar/månad) men trivs super bra! Skolan är väl desto mindre rolig men tröstar mig med att vi bara har en månad kvar innan det är färdigt, men dock de värsta uppgifterna kvar.. Hrmmmppf.
Nej fan, jag ska ta och diska nu innan jag sticker så Gordon kommer hem till någorlunda rent hem!
Förästen, hans firma går hur bra som helst nu! Så stolt över honom!

Puss!

RSS 2.0