Jag förstår om du inte tkr om mig...

.. för jag gillar inte mig själv heller.


Känner mig som jordens tråkigaste o surigaste tant ikväll! Men ibland blir man bara såååå trött.

G o L snarkar här, nu ska jag med det så jag kan vakna i tid och njuta av vår helt LEDIGA söndag ihop <3


ett snabbt fredagsinlägg.

hej o hå.
skriver några rader här innan jag ska ut i solen med min älskade lilleman som för tillfället sitter med en leksak i munnen och tittar på mig. Mysemannen!
Jag har haft en skitmorgon minst sagt. Eller inget särskilt som hänt men har bara kännt mig fel och något konstigt med kroppen. Inga kläder kändes bra och jag var bara på pisshumör. Men efter en stor kopp kaffe, och letat igenom garderoben känner jag mig på lite bättre humör.
Igår jobbade jag med Gordon hela dagen innan vi bjöd på middag för Gs föräldrars vänner. Jätte trevligt!!
Nej fan, inge vettigt att skriva.
Jobbar 16.30-01.00 ikväll sen imorgon jobbar jag 15.00-01.00.
Det var min helg det...
Ringt och tackat nej till ett jobb iallafall.. Men ska på intervju på ett annat nästa vecka och även en annan som ringt och försökt få tag i mig. Får se om det är något intressant! :)
Och träningen går åt hvete.
Puss

Myshelg!

Söndag kväll i Gs föräldrars hem. Mysigt!

Haft ett par effektiva men riktigt fina dagar! I fredags kväll var vi hos Pillan & Johan. Sen lördag var vi hos Rolf, sen på loppis o lite annat innan vi träffade Emelie för en fika innan vi mötte upp Emma och Hysén så fick pojkarna busa! Sen till mamma där vi åt, skrattade och hade de fint!
Söndag upp relativt tidigt innan vi åkte till auktion. Eller planen var så men det var stängt. Så drog till gamla jobbet, så kul att se alla igen! Sen ut till bresse innan vi drog till papi o EK för lite våfflor och gottis! Sen till Gs päron. Hejåhå!

Nu ligger jag i sängen. Imorgon inleds 11 dagars jobb nonstop. Dels på mitt jobb men ska hjälpa Gordon rätt mkt också. Kanske får ledigt söndag om jag skiter i det andra jobbet.

Äsch.

Iallafall. Har så mkt fina människor omkring mig!


Morgonmys!

Fredag fm och ligger fortfarande i sängen och myser med lilleman. Tycker jag förtjänar en sovmorgon efter att ha jobbat nu en massa och tränat en del.

Ska ta en dusch innan frukost, sen ut med the lilleman! Ska även ner på torget för att köpa en present till Gs mamma för att sen städa, packa och laga mat! Duktig chey!

Hade tänkt gå på bodypump men känns som det är en hel del annat som jag prioriterar före idag. Jag är rätt trött också så.. ;) excauses excauses..

Verkar som jag kommer kunna gå upp till 100% med mitt "gamla" jobb så tror jag skippar det nya.

Enköping, here we come!
Puss!


Blir det bättre än så här?

Lycklig. I hela kroppen.

Förra veckan hade jag en riktig dipp men är nu åter på banan!
Igår fick jag två fina samtal - dels från min "chef" som bara överröste mig med beröm om hur duktig jag är (borde nästan skriva ner det då det inte var nådigt :)) sen fick jag samtal från ett annat jobb som ville att jag kom på intervju idag!

Så idag har jag varit med Fredrica, varit i stallet där jag red barbacka en sväng i det underbara vädret och även lunchat med Fredrica innan det bar iväg på intervjun! Då jag inte känner någon stress inför att fixa nytt jobb så tog jag det hela med ro och intervjun gick strålande - pratade i säkert en timme om massa saker. Och jag fick jobbet, men osäker om jag vill ha det. Dom ska ringa imorgon och boka in intropass så får vi se :)

Har även fått hem paket från hm där allt satt super, sen pratat med fina mamma & sen 2 timmar med bästa vän <3

Varit en fin dag idag! Riktigt fin!

Imorgon hoppas vi på en lika bra!


Fina söndag!

Som vanligt springer dagarna förbi och det är nu alltså söndag kväll.

Men jag har haft ett par fina dagar! Har bland annat jobbat 39 timmar sammanlagt ons-lör (ledig tors) så har väl mest hängt på jobbet, men det gör inte så mkt eftersom jag har världens bästa jobb!
Jag har också hunnit med att gå på bodystep (jisses vad jobbigt!) , solat, varit i stallet flera dagar i rad, tvättat, promenerat och lite så.

Idag var dock en otroligt mysig dag då vi båda var lediga, tog en sovmorgon innan en superfrukost. Sen en film på det <3 efter filmen drog vi ut till stallet o mös i det fina vädret innan vi åkte till havet där Leo fick busa! Han träffade bland annat en kåt flat hane och en supergo rottweiler tik! :)

Sen har Leo badat o Gordon har fixat en beouf bourginoun som står och puttrar på spisen ännu, vi har städat av och gjort det mysigt här med doftljus mm. Jag har också hunnit med en låg varm dusch, ansiktsmask och äta en himla massa godis.

Nu snart äta grytan, sen ska jag nog sova. Börjar 6.30 imorgon så gäller att man lägger sig i tid. Och jag är riktigt trött så ;) senaste nätterna har jag inte ens hunnit ställa larmet innan jag däckat...

5 dagar är vi i Enköping <3
På gymmet i torsdags tyckte jag att jag såg Empa, Madde, Niclas och en annan, tror jag längtar hem ;)


Tjenare kexet!

Står du här och smular?


Nej okej. Tisdag idag. Snart en vecka sen sist vi sågs. Hej hej hemskt mycket hej!

Sista nattpasset gick bra! Nu har det nya schemat kört igång, spännande! Jobbar första passet imorgon på det, hoho!

På tal om jobb måste jag försöka komma upp till 100%! Jag blir såååå uttråkad när jag jobbar så lite sen är det så att jag behöver pengar. Helst obegränsat mkt av det också! Har så mkt jag vill göra och köpa så ja. Men har sökt några andra jobb också så får vi se vad det blir :)

G har varit/är förkyld sen i fredags men mår mkt bättre nu! Men det är inge kul när han är sjukis :(

Leo kissade i djuraffärn idag, skit skoj^^ så mkt hormoner det börjar bli i den 26,8 kg tunga kroppen! (fattar ni? 26,8 kg och är "bara" 9 månader!) medelvikten är 25... Kaxpelle har han blivit också!

I helgen var pappa o EK här. Så förbannat mysigt men tiden går så snabbt! Lördagen bjöd på trerätters - räkskagen som blev perfekt m ingefära mm , kyckling&gorgonzolapasta sen kakor, godis o kaffe! Dock tog det tid för oss att äta så vi hann med melodifestivalen, en film och lite så under tiden ;)
Söndagen promenerade och åkte vi Göteborg runt! Kallt men mysigt! Åt räckmacka sedan mös vi in oss hemma med film, ost&kex och lite mera film!
Måndagen gick i shoppingens anda innan dom åkte hem. Fina dagar!

Idag har jag varit ganska ledsen. Kännt mig som en ful oomtyckt oinspirierad människa. Men det gick över efter prat med min fina och en tillbaka blick på "förr i tiden". Tänk vad fina människor jag lärt känna! Dock känns det väldigt ensamt här nere ibland. Men jobbar nu i helgen sen är det dags att åka hem ett par dagar. Åh så mysigt det ska bli!

Nu sängen - imorgon ska det hinnas med promenad, träning*2 och sen jobb 14-00! Puss på det!


Torsdagsmys

Halvsitter i soffan och äter ett granny smith!
Varit vaken sen 9 så hungern börjar smyga sig på igen.. ;)

Var hos läkaren imorse och jäklar vilken skillnad på professionalitet , bemötande och känsla! Ska försöka byta till den vårdcentralen!
Träffade en supersympatisk halsspecialist som gjorde en grundlig undersökning och kom fram till att jag har en inflammation i halsleden dvs den som "jobbar" när man sväljer, tuggar osv. Det finns 4 olika saker att göra - ingenting, äta antiinflammatoriskt typ voltaren, kortisoninjektioner eller operation. Börjar med voltaren...
Får träna hur mkt som helst iaf! :) men lite lustigt att läkare säger olika, förra veckan var de ngt virus och idag detta. Men känns mer trovärdigt detta!

På tal om träning också, har sån sjuk träningsvärk i mage och insida lår. Jisses Amalia! Men det är bara att köra på ;)

Tisdagen avslutades på restaurang, underbart god sallad!! Sen igår när jag var ledig var jag först och tränade dubbelpass (spinning sen core) och kom hem till framdukad frukost m tända ljus! Lyx! Sen stärkande promenad i solen, satt även vid havet en stund medan Leo fick bada!

Sen färgade jag mitt hår...

Idag har jag fixat en massa, ska iväg och jobba ikväll också . Sista nattpasset för mig! ;)


RSS 2.0