Söndagsångest?

Jag trodde inte jag var typen som har söndagsångest. Men nu känner jag att jag helst vill vara uppe ett par timmar till men icke då, imorgon ringer klockan halv 6, not fun at all.
Sen ska det jobbas 11,5 timmar, hejohå! Sen är de avslutning på hundkursen vilket jag ej tror kommer gå bra eftersom vi inte tränat något på grejerna i veckan.. Ja ja!

Idag sov jag till 10, kollade sen nyhetsmorgon innan vi åt långfrukost för att sedan åka till en lgh där vi flyttstädade :) Alltid lika skoj att städa fina lägenheter, man får en chans att drömma sig bort ;)
Sen har vi klippt klorna på Leo, trimmat honom på huvudet med Gordons hårtimmer och klippt mellan tassarna, svansen, lite på magen/snopphåret och sen fick han bada :) vår lilla prins! Tycker dock det inte blev bra på huvudet men det blir nog bra när det vuxit ut lite!

Sen fika i stan med finaste Micki och Johanna! Jätte kul att träffa dom igen!

Sen har jag badat, peelat, fixat naglarna och filat fötterna :) Åt även precis mat och G har även fixat matlåda till imorgon. Världens bästa!

Nej nu plocka ihop väskan, borsta tänderna, föna håret sen slumra sött!

Godnatt ni fina :)


Kärlek

Jag är kär, herregud vad den luktar gott!
bild lånad från www.thebodyshop.se


Någon som vet en bra "brun utan sol" till ansiket btw?

Ledig helg,

Jag har avklarat ca 50 timmar på jobbet onsdag-fredag. Gick förvånansvärt lätt och har haft ett par riktigt mysiga dagar! Dock så känns det som att hemmet blir lidande och att inge roligt att inte hinna träffa mr G. Men, som sagt, I need all money I can get! 
Jag kommer iallafall jobba minst 14 pass i februari á 11-14 h/pass. Så det blir ju ett par timmar. Har även fått löneförhöjning från och med 1 januari, hela 7 kr! Känns gott!

Annars då?
Igår efter jag kom hem från nattpasset gjorde jag frulle och käkade framför nyhetsmorgon och lyckades somna en stund..
Sen färgade jag hår
Efter det lite hångel med lillpojken
Sen åkte jag och storhandlade, sen städade jag och så kom älskling hem och medan han lagade mat gjorde jag en försenad födelsedagstårta till honom!
Efter maten gick luften ur oss båda, och älskling somnade på mig i ungefär en timme då jag var helt mos.
Sen lite the voice, rödvin, nötter och annat gottis!
Idag lördag sov vi länge. Sen låg jag och drog mig medan G gick ut med hunden och fixade frukost till mig.
Min man, åh vad jag älskar dig.
Sen efter vi käkat drog vi ner till köpcentret, jag köpte en bodylotion från the body shop och ett par leggings. G handlade ett par handskar, får se hur länge han har kvar dom... (Förra vintern försvann 5 par tror jag..)
Sen åkte vi ut till havet där Leo fick busa och träffa lite andra hundar.
Nu håller jag på att tvätta, och har också hunnit med detta:
Snart mat och ikväll blir det bara lugnt. Min hals är inte riktigt på min sida :/
Sen har jag fuckad träningsvärk från igår då jag bar en massa kassar och grejer, bar blandat annat ner ett köksbord själv i källaren..
Ha en bra kväll!

Puss

Workaholic

Nu är det dags att skärpa sig och sätta igång att jobba så mycket som bara går!

Så från att bara ska ha jobbat imorgon kväll så jobbar jag både nu ikväll och torsdag kväll plus 2 möten. Kommer bli ett par tuffa dagar tror jag men jag behöver alla pengar jag kan få.

Bland annat för att jag fick fakturan på bilen som slutade på 7000.. Jippi! Kul när man fick en lön på 7700 denna månad, men som tur får jag vänta med att betala fakturan tills jag har pengar.
Det är strålande sol ute idag så varit ute med Leo o Gordon på lek & buspromenad. Nu är Gordon iväg och jobbar igen och Leo sover så sött. Jag ska hoppa in i duschen sen plocka undan lite innan det är dags att åka iväg till jobbet.
Idag är en sån dag jag längtar hem till vänner & familj, kom visserligen hem igår kväll från Enköping men skulle vilja umgås med familjen och vännerna mer ofta. Nu kommer vi inte åka upp förän början på mars och det känns jätte länge dit! Det är så mycket tankar och känslor just nu som jag vill dela med dom jag tycker om, face to face. Jag vet inte..


Äh, jag älskar er ialllafall.

Tisdag


När man inte riktigt släppt taget,

Befinner mig i skrivande stund i Enköping.
Kom hit i torsdags kväll och sover här inatt sen åker vi hem igen.
Anledningen till att vi kom upp denna gång är för att jag var tvungen att lämna in bilen, ombesiktning sker imorgon för annars blir det körförbud på min älskade!
Sen har ju Gordon 3 kunder här som vill ha månadsstädning så hela fredagen gick åt till att hjälpa honom städa och sen var det kalas hos Gordons morfar med familj med smörgåstårta, citronfromage och annat gotta!

Igår, lördag, åt vi brunch med pappa och E-K innan vi åkte till mamma o Thomas för lite fika. Sedan bar det iväg till Daniel och Annika för tacomys och film!

Idag gick jag upp vid 11, käkade brunch med familjen och sen har vi städat! Åkte sedan förbi Gordons föräldrar innan pappa o E-K bjöd på underbart gott lamm med aspergerspotatis, super sallad och vin! Sen har vi kollat film och myst.

Nu sitter jag och kollar på lite jobb..
För, mina vänner, jag kommer hoppa av socionomprogrammet denna termin.
Jag orkar inte förklara varför eftersom det är många anledningar men kan väl kort och gott säga att jag inte är redo, jag är inte fokuserad och har inte motivationen. Men jag tror absolut jag kommer läsa detta program, känns som det passar mig som handen i handsken! :)
Sen förlåt mina vänner om jag inte hört av mig denna helg. Har varit alldeles för mycket att tänka på, jag och Gordon är småsjuka och har behövt att bara "vara". Men vi är uppe snart igen som det verkar, så tålamod mina vänner, tålamod ;)

Nu hoppas jag bara bilen går igenom besiktningen och att räkningen inte blir allt för dyr..
bild från utgången för ett par veckor sen.

Tisdag hela dagen,

Hej. Nu är det ett tag sen jag skrev här men det har varit fullt upp sen i fredags. I fredags följde jag först med Gordon och jobbade ett par timmar innan jag åkte till frisören och fick till peruken någorlunda som jag ville så det känns bra! Sedan direkt ner till skolan för att skrivas in, det är 160 pers som kommit in i år! Herrejisses! Sedan var det rundvandring och fika. Hittade en del personer som var riktigt trevliga! Sen åkte jag hem och sov innan det var dags för att åka och jobba. Hem igen lördag morgon, sov en timme innan Gordon väckte mig och gjort en brakfrukost! Sen tog vi hunden och begav oss ut på solskenspromenad runt en sjö! Hur mysigt som helst och Leo skötte sig exemplariskt, han var lös nästan hela rundan och han ignorerade allt folk och bara nosade på hundarna han mötte innan han gick vidare. Då värmde det i mitt hjärta! Han hittade också en lekkamrat som han fick busa av sig med sen :) Sen blev det stress, hämtade Fredrica och sen var det dags att göra sig iordning för 40årsfest! Blev en riktigt lyckad men känslosam kväll. Underbara ni, vad jag tycker om er! Var hemma igen vid 03.00, för att sedan gå upp igen vid 07.00 då det var dags för jobb! Tur att han jag jobbar hos var den som fyllde år så inte bara jag som var schleten! :) Dagen gick i ett, hade en riktig mysig dag trots att man var lite små trött. Sen efter jobbet åkte jag och Karin och handlade mat så skjutsade jag hem henne, sen när jag kommer hem har Gordon tänt alla ljus i hela lägenheten och lagat en trerättersmiddag åt mig. Älskade älskade man! <3 Han hade också kört iväg gamla sängen. Resten av kvälllen var det bara mys mys och mera mys! Måndagen var det mycket på min "todolist" som jag var tvungen att ordna, sen bakade jag scones och Johanna kom på lite eftermiddagsfika! Hon blev kvar ett par timmar och sen var det bara att åka på hundkursen. Leo skötte sig väl okej, han hade lite väl mycket energi och momenten var väl lite väl svåra tyckte han då det handlade om att ligga kvar medan andra hundar var lösa och levde rövare. Sen hem, pratade med mamma och fortsatte göra saker som jag inte hunnit med. Idag har jag ätit lunch med älskling, varit på promenad, städat, fixat och ska snart iväg och jobba. Ska ha upplärning idag vilket alltid är lika spännande! Imorgon fyller min älskade år och det ska firas! PUSS!

Avrundades bra

Tror jag råkade publicera ett gammalt inlägg, oups. Men men ;)

Ikväll, eftersom Gordon inte ville äta, gjorde jag råris, tonfisk, oliver, ägg o lök m keso till! Sen massa chili!
Så gott!


Utmattad

Testar på att blogga från mobilen. Får se hur det går.

Är på väg hem till vår kära lägenhet. Mailkrånglat med hyresvärden hela veckan, men de ser ut att lösa sig. Nu borde alla rum utom sovrummet vara färdiga , det ska göras nästa vecka. Samt lägga in golv i alla rum.
Jag har fått en ide hur vi ska inreda också, hoppas verkligen det kan bli bra! Vill hem nu nu nu och se om det funkar. Cross your fingers please!

Haft ett par bra dagar i Enköping. Dock har jag längtat hem, är så trött på att leva i dessa jävla väskor o sova i en oskön säng.

Fått humm om en trea med radhuskänsla också i göööteborg, dock dyr hyra men verkar så fin o bra o härlig och allt sånt där ;) men som gordon säger, jag borde vara glad över det jag har. O jag vill ju helst flytta till hus. Tänk så mysigt!

Nej, nu fortsätta fantisera lite :)


Skit torsdag!

Idag har jag riktigt vaknat på fel sida. Jag känner mig irriterad och ingenting är som jag vill.
Hade tänkt gå upp vid 9 imorse men då det var alldeles mörkt inne och insåg att det regnade ute somnade jag om en timme (eller två). När jag väl bestämde mig för att gå upp ringde Gordon och frågade om jag visste vad som var fel på torktumlaren, men nää det visste jag inte. Vi har ju sån där jordfelsbrytare i uttaget den sitter i och trots att jag svitchar tillbaka den löser den ut igen. Morr. Tror inte hyresvärden är så villiga att hjälpa oss lösa problemet heller så vi får se.. Ska snart ner till tvättstugan och se om jag kan låna torktumlaren en sväng.

Var svinhungrig imorse också och pga mitt dåliga humör bestämde jag mig för att äta upp sista vitlöksosten. Så blev ett par hårdmackor med vitlöksost och paprika plus en kopp te och soyamjölk.

Jag är fruktansvärt sugen på pannkakor idag. Funderar på att göra en morotssoppa och pannkakor till efterrätt, vad tror ni?

Leo är sjukt trotsig idag också, herrejösses!

Nä nu måste jag göra mig iordning för måste ner och lämna mina böcker och handla lite mat.
Sen sälja alla grejer som jag burit upp från källaren, sen boka frisör och möte för löneförhandlingar.
Nä fy fan, jag går och sover igen.

Baj!

Vilken känsla!

ÅÅÅÅH, nu är rapporten färdig!
Blev 4 sidor svammel men vad gör det, nu måste jag bara hålla tummarna att den blir godkänd för isåfall är jag färdig med kursen! Woooppppiidoooopi! 
Precis när jag skickat in rapporten kom älskling hem med sushi. Total lycka då jag både var hungrig, trött och var sjukt sugen på sushi. Han kan han, min man! <3
Rullarna längst upp i vänster hörn är favoriten!

Nu ska jag dö lite framför tvn en stund innan jag ska hjälpa Gordon med lite grejer och kolla upp lite saker inför veckan.
Imorgon är jag HELT ledig både från skola och plugg, men fredag är först inskrivningen innan jag ska hjälpa Gordon innan det är dags för att jobba natt.

Börjar bra

Mitt nya nyttiga liv har börjat riktigt bra!

Idag startade jag dagen med en skön sovmorgon innan jag och hunden gick ut på en timmespromenad i solskenet - blev både skog, uppförsbackar och villaområden.
Sen fick han busa av sig det sista innan vi gick in, båda tog en välbehövlig dusch innan det var dags för frukost.
Till frukost blev det kanelkaffe, hårdmacka (keso, paprika, avokado, lax) och ett löskokt ägg. Drack även lite bubbelvatten till det!

Sen har jag ägnat dagen med plugg, så segt! Har behövt en kaffe till, även ätit en mandarin, ett äpple och en bit mörk choklad för att få upp sockerhalten lite i blodet ;)
Nu tog jag ett efterlängtat mellanmål i form av soyayoghurt, hallon, blåbär, russin, linfrön och solroskärnor.
Ska ut med hunden en sväng innan det är dags att avsluta mitt härliga skolarbete, när denna rapport är färdig är jag färdig med kursen hälsopedagogik! Wooopi wooop!

Dock är det ju inskrivning på socionom på fredag..
Sen ett tips på något som både är nyttigt och gott är sockerärtor! Har en påse i kylen, åt en del igår och det är ju så gott att bara äta det som det är!

Puss på er så länge!

Back on track -

Hej allesammans!
Tänkte nu göra ett nytt försök att blogga lite oftare, dels för min egen skull då jag älskar att läsa gamla inlägg men sen också för er skull. För visst är det någon därute som läser?

Nu är det nytt år och "ny kula". När jag tänker tillbaka på 2011 minns jag det som händelsernas år där mycket känslor var inblandade, bra som dåliga. Vi åkte i Norge vid den här tiden förra året där jag vantrivdes som bara den, men Gordon trivdes. Det resulterade i att jag pendlade från Sverige till Norge och Gordon stannade fram tills slutet på mars. Sedan beslutade vi oss att flytta tillbaka till Sverige vilket var oerhört skönt!
Bodde mest hos pappa den sommaren, jag opererade mig, klippte mig kort och jobbade drygt 150% på Fgatan och Gordon startade sin firma. Han köpte också sin firmabil, vi blev med iphone och ja, tiden sprang ifrån oss! Badade typ 1 gång på hela sommaren, solade också typ 2 gånger.
Vi hann även med att besöka Gotland en vecka, jag fyllde år, vi firade midsommar med mamma m familj och vi blev med lägenhet i Göteborg!
1 september bar det neråt tillsammans med älskling och mamma! Stormtrivdes från första stund! Även skolan satte igång den 1 september och det blev att läsa hälsopedagogik 15 hp på halvfart. I början på september hämtade vi också hem vår älskade lilla kille Leo! Ett ganska spontant beslut men oj så glada vi är att vi tog det beslutet! Världens charmigaste, och matgladaste kille det där!
Efter 2 veckor här nere hade jag även blivit med 2 jobb varav ett jag tackade nej till. Blev ordiniarie personal på en gång trots jag endast tänkt vikariera och Gordons buisness började sakteliga smyga igång.
Under hösten har det pluggats, jobbats, gått på valpkurs, varit ute på promenader vid havet, träffat goa och glada göteborgare och njutit av mycket fint väder!
Har också ägnat en hel del tid i stallet och sen renoverades lägenheten i okt/nov och vi är toknöjda! Vi har även shoppat lös på möbler då vi inte riktigt hade några innan då vi sålt allt innan vi flyttade till Norge.
Vi har också fått finbesök i form av mamma o Thomas och även pappa o Ewakarin! 
Bilen gick inte igenom besiktningen dock, men det är en världslig sak.
Vi har också varit i Enköping regelbundet då Gordon har några trogna kunder där och för att kunna träffa våra älskade! Det är så härligt med Göteborg, det känns verkligen som någon slags metropol då det är "nära" till allt.
Vi har också köpt en ny säng- en continentalsäng 180 cm bred och hur najs som helst! Sen lite lyxiga kuddar på det..
Jag har också varit i Helsingborg en sväng, hittat massa grejer på blocket och vi firade nyår hemma med god mat och en arbetskollega!

Nej, jag har haft ett bra år , det kan jag inte förneka. Men detta år ser jag framemot mer träning, heltidsstudier, resor och framförallt spendera tid med nära & kära!

Första helgen på det nya året spenderades med bästa vän Bella! Vi gick på en pub, shoppade, åt god mat och sedan på lördagen var det dags att gå på gayklubb. Rekommenderas starkt då det var oerhört blandat folk men stämningen var på topp! Hur härligt som helst!
Dock är det värsta med att få besök är att dom tillslut måste åka hem, and then it feels so fucking empty!

Sen måste jag ju även erkänna, jag saknar er! Emma, Sofi, Jocke, Johan , Madde, Malin, Micki mfl mfl! <3
Nej, nu måste jag fortsätta skriva på min eximinationsuppgift som ska in på torsdag.
Och juste, nu ska det bli nyttigt här! Varit iväg och handlat soyayoghurt, kesella, bär, lax, sockerärtor mm för att lättare kunna komma i form. Och fort det blir lön ska det skaffas gymkort!

Mucho love!


RSS 2.0