Måndagspepp!

Eftersom jag är en sån ovan "gå upp tidigt många dagar i rad" människa tänker jag fortsätta klaga lite. Imorse var tredje dagen det var tidig uppgång och klockan ringde redan 5.45. Men, när man väl är uppe är det fan rikigt najs! Hela dagen framför sig!!

Avverkat 11 h jobb idag och det har rullat på bra! :) Dock lite deppigt väder så varit lite extra trött, höhö.
Ikväll sedan svida jag och Gordon om till träningskläder, körde spinning innan lite styrka sedan sola för mig och basta för honom :) nu har vi precis smällt i oss korv m bröd och super god sallad!

Bokat läkartid till torsdag också, hoppas på något svar så jag vet hur jag ska bli helt bra. Men det återstår att se, jag fruktar dock det värsta.

Pappa o sambo kommer till helgen också, så mysigt!

Sen hooomies, idag rulla lönen in och ingen är lyckligare än jag!!


Lördag?

Nu är snart lördagen över och jag ligger redan i sängen! Inte för att jag är sjuk eller trött utan mer för att jag måste.

Från torsdag-fredag veckan efter (dvs 8 dagar) jobbar jag 70 timmar. Idag gjorde jag 9,5, imorgon dags för 12 timmar! Ska även på en Champions leauge match imorrn, coolt! Har man inte världens bästa jobb så säg!

Jag har inte gjort så mkt mer än att jobba. Hade 4 timmars möte i onsdags sen har jag promenerat, storstädat, tvättat, jobbat och så jobbat lite till!

Gordon jobbar mest hela tiden han också! ;)
Men blir en skitfin lön nästa månad - 168 timmar plus 91 timmar helg ob.

Igår kväll gjorde vi hemgjord pizza, blev svingod! Sen köpte gordon en baginbox. Faaarligt! Så gott att smutta på lite vin då o då...

Träningen vilar jag från tills måndag, inte mått så bra.

Puss!


Happy fettisdag!

Idag är en riktigt fin dag även om jag är rätt sliten, men vad gör det om hundra år!
Igår blev en bra dag med långprommis med lilleman, storhandling med älskling och sen i säng tidigt. Dock kunde varken jag eller Gordon sova särskilt bra då grannen under har börjat kolla på nyheterna på skit hög volym, hela nätterna! Undrar om hon sover till det?


Upp lite innan 6 imorse, fixade oss och sen iväg. Jag körde Leo till Johanna och hann även med att köpa kaffe och gå in på maxi vid 7 på morgonen! (Ska nog börja storhandla då, för inge folk och helt färska grejer. Var fullt med brödgubbar som fyllde på brödhyllan bland annat, mums!)


Sen iväg för att hjälpa Gordon att städa ett hus på 250 kvm! Dagen har gått i ett och jag har drömt mig iväg till när det är vår tur att skaffa ett hus - men kommer nog bli så att vi bygger ett eget eftersom jag börjar få en bild i mitt huvud precis hur jag vill ha det! Så det så! Så dags att börja spara...

Var färdiga vid halv 5 så drog vi sedan för att hämta lillegris. Köpte med oss vaniljsemlor på vägen och diskuterade vidare om jag är bortskämd eller inte.

Vad tycker ni ?

Jag har alltid fått höra att jag varit och är jäkligt bortskämd men där ville Gordon inte hålla med. Nog för att jag har det jäääävligt bra, nästan oförskämt bra, har jag alltid fått jobba för det. Jag har aldrig fått hjälp ekonomiskt från mina föräldrar eller genom deras kontakter fått något som hjälpt mig något särskilt. Skolan har jag fått kämpa mig igenom bitvis för att uppnå de resultat jag gjorde, även om jag haft det någorlunda lätt. När jag flyttade hemifrån som 16åring fick jag själv extraknäcka och spara - hade ungefär 600 kr i mån att lägga på mat. Mamma o pappa hjälpte visserligen till med hyran men eftersom de är skilda och om jag bott hos någon heltid hade ändå den ene fått betala underhållsbidraget till den jag bodde hos, så dessa pengar gick istället till min hyra. Jag har sedan, helt själv, fixat alla de jobb och praktikplatser jag haft. Jag har slitit, tro mig. 
Jag har kämpat med olika typer av komplex och mått oerhört dåligt i perioder men vilket jag inte riktigt talat öppet om utan valt att klara det på egen hand. Vår Norgeresa fixade vi helt på egen hand, även flytten till Göteborg.
Så jag vet inte, nog kanske har jag haft tur med mycket men det ligger väldigt mycket slit bakom det och Gordon iallafall anser att jag är oerhört givmild och generös, jag vill dom jag tycker om det bästa!
Men sen måste jag ju även nämna att utan min underbara familj hade inte allt varit möjligt, tack för att ni låtit mig bo hemma i perioder, hjälpt mig uppnå en del av mina drömmar och ALLTID funnits där för mig när jag behövt.
Sen kanske det är värt att nämna att nog är jag väldigt envis, enveten och när jag har ett mål ger jag inte upp förren jag uppnått det eller bytt riktning.

Något som jag är jävligt stolt över iallafall är att jag hela tiden följer mitt hjärta ; jag har tackat nej till fast anställning, jag har flyttat , jag har bytt jobb, hoppat av utbildning, skaffat hund, varit sambo snart i 3 år, rest, älskat och valt bort vänner jag inte längre har något utbyte av.
Jag tänker inte leva mitt liv tillsammans med folk som inte vill mitt bästa, (kanske låter ego men det är ömsesidigt, jag vill inte umgås med folk om JAG inte vill deras bästa), jag tänker inte bo på ett ställe som gör mig rastlös o olycklig. Visst kan jag känna mig ensam ibland men de känslorna är som bortblåsta när jag väl får umgås med de vänner som betyder mest för mig. Herregud vilken energi det ger!

Jag ska bo på min gård , med mina djur, barn, man och leva min dröm.

Äsch vilket klyschigt inlägg men what a hell!

BTW, jag är nu GODKÄND PÅ HÄLSOPEDAGOGIKEN!!! WOoooooiii! Mina första 15 hp är nu fixade!
Nu sova, för imorgon bitti är det till läkaren och få min dom. Jag hoppas att han har en mirakelkur som gör att jag slipper operation, medicin och annat tjaffs!

Puss!

Måndag

Vaknade vid 9 imorse men var bara vaken en stund för att avboka träningen vid 12 då jag hade ont i halsen, idag igen. Så gick inte upp förren vid 11, skönt!

Har varit ute med Leo sen kokat lite havregrynsgröt som serverades med bär o soyamjölk! Sen en kopp vitt te med honung, mums! Skönt att vara lite nyttig igen efter en fruktansvärt onyttig helg! Sen lite melodifestival repris :)

Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp så hoppas jag få en tid redan idag eller på onsdag (jobbar imorgon)

Nej nu diska och städa lite, sen promenad med lillagris?


Fantastisk helg!

Nu är snart denna helg över som har bestått av handboll, stallet, sol, vin, massa godsaker, fina vänner, övernattning, film, yoga, promenader , telefondejt osv!
Jag är super nöjd förutom att min hals inte vill bli bra.

Imorgon ringer jag läkaren om jag inte mår bättre, för att vara så här trött, ständigt ha halsont, huvudvärk och så borde man inte ha.. Sen senaste gånger na jag tränat har jag haft problem med att andas, gör typ ont att ta djupa andetag.. Hm.


Glad cheeey!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg här. Är på jobbet nu men hur lugnt som helst, och jag är hur speedad som helst!

Har så otroligt mkt att se fram emot nu så jag blir alldeles till mig!

Jobbar dels min sista natt nu innan jag är ledig till nästa torsdag. Hela helgen är spikad med träning, fint sällskap, mat, alkohol och mys! Sen lite mera träning! (dock har inte min hals varit på min sida idag :( )
Sen i början på nästa vecka ska jag hjälpa G med företaget, sen även tillbringa ett par timmar på möte! :)

Sen helgerna fram över är också helt spikade;
Nästa helg är det jobbhelg men ska bland annat på en handbollsmatch då!
Sen kommer min älskade pappa o sambo helgen efter.
Sedan är det Falkenberg och en myshelg!
Och sen är det dags för Enkööööpig!! Blir dock nästan enbart en jobbhelg men ja ja!
Sen helgen efter det, är väl det inte riktigt spikat ännu men tror det får bli en jobbhelg! ;p
Och sen helgen efter det kommer dom finaste från Enköping!! Så roligt!
Sen helgen efter det kommer syster med la familia!

PUSS på det!

Nej nu ska jag vila lite tror jag.. Meningslöst inlägg men så glad :)
Jag älskar mitt liv. Jag älskar er som jag har runt mig. Jag älskar mitt jobb, vår
lägenhet, min bil. Jag älskar vår stad. Nu ska alla bara bli friska och så sen är jag nöjd. Eller okej, blir nog aldrig nöjd men lycklig iaaaf!


Torsdagsmys

Igår gick pluggandet inte alls bra. Gav upp, pratade med Johanna sen drog jag ut i den fina vädret men älskade hunden! Jag blir så otroligt jävla stolt över honom, han är lös nästan hela tiden och han ignorerar alla människor och lyssnar skit bra på mig! Enda gångerna det knyter sig i magen är när det kommer en annan hund då han blir väldigt intresserad men har börjat gå bättre och bättre för varje gång. Älskade lilla hårboll! <3
Sen jobbelijobb. Jag hade tankarna på annat håll men i det stora hela var det en jätte mysig kväll! Dock sovit dåligt men tagit igen det nu på morgonen här hemma ;) Vaknade när älskling kom hem på sin lunch och fixade frukost till mig! Fina killen!

Jag har nu skrivit färdigt skolarbetet också. Eller okej, jag la till ett halvt a4 och I pray to god that im gonna get through. Jag orkar inte mera plugg!

Nu ska jag ta en lång dusch, sen bege mig ut med lilleman innan det är dags för att fara och jobba igen! Imorgon tror jag blir en skit mysig dag även..
Puss

Frustration

Jag läste hälsopedagogik i höstas. Skickade in sista uppgiften i början på januari och får nu tillbaka bedömningen:

Hade gärna velat ta del av vilka etiska svårigheter du kan stöta på i ditt arbete i förhållande till valt problemområde. Hade även varit intressant att du i diskussionsavsnittet problematiserat de svårigheter du möter i förhållande till kurslitteraturen. Tänk även på din referenshantering i din diskussion.

Men den förklaringen blir jag underkänd på uppgiften och om jag inte kompletterar blir jag underkänd på hela kursen vilket innebär att jag slitit ett halvår i onödan och att jag måste betala tillbaka alla csnpengar. Inte värt det, nej. Men jag förstår verkligen inte hur dom menar, och jag tolkar det mer som det är av "deras intresse" att jag ska komplettera mer än att det är obligatoriskt?
Skickat ett mail till läraren men får inga vettiga svar där heller.

Vaknade på bra humör men nu är jag fan irriterad. Åh. Jag har inga böcker kvar hemma heller, och uppgiften måste vara inlämnad senast fredag. Hm. Åh. Åh.

Solen skiner idag iallafall, underbart! Ska sitta en stund till med uppgiften sen ut och promenera med lilleman.
Sen ikväll är det jobb, och imorgon kväll så har 30 timmar jobb framför mig på två dar!

 

Graaahhhhffaaa!


Trerätters

Förrätt:
Räktoast med egengjord sås o grönsaker. G älskade det - såsen var bland annat gjort på majonäs, cayenne, pepparrot, stark senap, citron, salt, peppar.

Varmrätt:
Baconlindad kyckling med vitlöksost i, fetaostkräm, klyftpotatis.

Efterrätt:
Kladdkakemuffins med glass


Alla <3 dag!

Hej ni finingar. Idag är det "kärlekensdag" men jag känner mig inte ett dugg kärleksfull actually! Imorse drog jag iväg på spinning som var jäkligt jobbig idag, har fått någon slags hosta och pulsen stämde inte alls överens med andningen. Men kämpade på och genomsvettig och fin unnade jag mig sen en kvart i solariet! Så skönt! Sen har jag hängt med snickaren, plockat lite, kollat på "Prinsessan och grodan" då jag passade på att sova en stund och nu ska jag kika på recept för kvällens mat. Då G jobbar från 8-20 känns det inte riktigt som det är en superromantisk dag. Jag har inte heller några pengar här så kan inte riktigt laga vad jag vill. Men hoppas på att få till skaldjurstoast, baconlindad kyckling samt kladdkakemuffins till efterrätt! Puss på er!

3 år tillsammans!

Idag firar jag och G 3 år tillsammans.
Eller firar och firar..
Gick upp 5.50 imorse, tog en kaffe, åkte till jobbet. Jobbat 12 timmar, sedan en puss, iväg o träna sh'bam med Johanna (vilket skämt denna träningsform var?!) och sen när jag kom hem hade G fixat paella, köpt rosor och bjöd på rödvin!
Sen en het diskussion, jag gick och duschade och när jag kom ut sov G. Så. Sen halv 10 (kom hem 8) har jag firat ob my own.
Bland annat sett kvällsöppet en stund, och fattar Inte varför folk bara kan äta lagad hälsosam mat och äta skräp sällan?
Sen jag träffade G och började äta lagad mat från grunden har jag gått ner 12 kg!!! Och nu , som jag skrev i tidigare inlägg , är jag inte direkt tjock...

Äh. Dags att sova, imorgon är det spinning, sola och date med snickarn som gäller!

Är ju alla hjärtans dag men jag är broke o jobbar hela dan. Blir ev en middag ute!

Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1958219/images/2012/pic_189311270.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1958219/images/2012/pic_189311343.jpg" class="image">


UNDERBARA SÖNDAG!

Tänk vad helgerna går fort!
Förra inlägget skrev jag ju om gårdagen.

I fredags var även en lovely day då jag umgicks med underbara tjejer, tränade, shoppade och sedan hade myskväll med min livs kärlek!

Idag kom jag hem från jobbet vid 10, då jag och älsk åt en sån där underbar söndagsfrukost med bacon, ägg och sånt! Sen satte vi på "Friends with benefits" innan vi drog till Slottskogen.. Älskar känslan där, det är något magiskt att gå där.

Idag har solen riktigt stekt på och varit underbart väder! Vi var ute i 4 timmar, då vi kollade på djur, var till hundgården, och bara promenerade runt. Sen avslutades det med en underbar fika i solskenet! (Tog även en sväng förbi Lidl och handlade kvarg!)

Sen har vi vilat, ätit Carbonara, jag har vårdat skor, tagit ett skumbad med tända ljus, druckit ett glas vin, pratat med bästa pappa, G åkt till en kompis, lyssnat på musik, packat och fixat inför imorgon, diskat, plockat och sprungit runt i morgonrocken! Härliga underbara söndag! Idag känner jag mig riktigt lycklig!

Nu ligger jag i sängen med datorn, har bokat lite träningspass inför veckan och ska snart sova. Jobbar 7-18 imorgon, sen träna en timme innan jag är hemma!





Har även köpt en ny matta till köket. Kan inte bestämma mig om det blev bra eller inte.
Sen vet ni?
Imorgon firar jag och Gordon 3 år tillsammans!
Herrejisses. Tänk att man fortfarande kan känna sig nykär! <3

Lördagens promenad

Igår var en lovely day minst sagt! Sov ganska länge, åt frukost, duschade sen drog vi för att mäta kroppsammansättningen. Positivt överraskad!
Dels låg jag på 29 på skalan om styrka (bör ligga mellan 20-30) och min fettprocent låg på 25% och "normalt" för en kvinna är att ligga mellan 21-33% så jag är jävligt nöjd eftersom jag inte tränat på snart 1 år! Var mycket andra siffror man fick veta också, men minns de inte riktigt. Jag har iaf gått ner 2,5 kg sen januari! Hopp hopp!

Sen drog vi på promenad med Leo, kallt men mysigt! Gick bland annat ut på hal is ;) sen bjöd älskling på sushi innan jag åkte iväg för att jobba!


Knasigt,

jackan nytvättad, sängen nybäddad med rena sängkläder, jag badad och tränad sen är jag supermätt också!

Imorse tog jag det lilla lugna, låg och drog mig innan det var dags att rasta lilleman och vi var ute säkert en 40 minuter innan det var dags att fixa brunch till mig och Gordon :) Så mysigt när han kommer hem på lunchen och äter med mig! Idag kom han hem med en bukett tulpaner också, älskade man!

Sen har jag städat och försökt mig på att baka! Dock svämmade smeten över och lägenheten blev snabbt rökfylld. Typ iallafall! Fick aldrig till kakan som den skulle men blev god med lite glass till :)

Sen har Ingrid varit förbi här och vi drog sen på ett zumbapass! Första gången för mig och jävlar vad jag skrattade. Och vad svårt! Sånt jävla snabbt tempo! Men efter en timme av skratt o svett hade vi överlevt det också, och mitt mål är nu att lära mig detta!

Sen hem, tog ett bad för att sedan hoppa i mysdressen! Sen har vi gjort en matig soppa som blev galet god o en riktig vitaminbomb!
Bland annat innehöll den färsk ingefära, paprika, lök, vitlök, potatis, morötter, chili, entrecote och en massa annat mumsigt! Serverades med en klick creme fraiche och koriander!

Sen har vi sett tv och jag har fixat lite. Nu ligger jag i sovrummet men ska väl strax göra mig iordning för att sova, jobbar natt imorgon sen!


Fina dagar!

Tisdag kväll. Huvudvärk som jag tror beror på stel nacke?
Ska försöka tigga mig till en massage sen ;)

Det har gått bra att jobba iallafall. Jag har världens bästa och roligaste jobb!

Igår efter jobbet fick jag donken av älskling sen däckade jag vid 22! Vaknade självmant idag vid 8 men låg och drog mig till tio, är det ledigt så är det!
Sen har det pysslats, rastat hunden och sen bar det iväg på spinning! Så jävla skoj och jisses vad skööönt! Fick upp pulsen på 90% av max och fick till och med beröm! Kändes som väldigt hightech med pulsmätare o allt sånt!

Sen dusch innan det bar iväg på 2,5 timmes hundpromenad i strålande solsken! Gick tillsammans med ett gäng människor o hundar. Supernyttigt för både mig och Leo! Och Leo har blivit kär i en mastifftik..

Sen hem, laga korvstroganoff innan det bar iväg på lite shopping (tvättmedel osv...) Nu håller jag på att tvätta min jacka o väntar på att få gå och sova....


Fina helg!

Nu är min helg över då det vankas 10 timmars jobb imorgon! Så ligger redan i sängen och ska snart stänga mina gröna :)

Var ledig både igår och idag vilket har varit skönt då jag börjat känna mig sjuk :/ har sån konstig känsla i halsen så om det inte gett med sig tills måndag ska jag ringa läkaren!

Igår kväll var det mys på hög nivå! Film, naturgodis, vin och sen sängen relativt tidigt! Iallafall för min del, vet inte när
G kom och la sig.

Imorse vaknade vi vid 9 och låg sen o mös en halvtimma :) sen duschade jag medan G tog hand om hunden o fixade frukost! Sen drog vi iväg på "gratis loppis", fick en del bra grejer! Sen handla lite innan vi begav oss hem med vår förkylda hund. Hemma har jag pysslat, skruvat upp kryddhylla , städat klädkammare, ätit carbonara med G & C, sett tjejfilm, druckit mitt nya favoritte "lipton white tea granatäpple" o ätit godis :) var även iväg på en biltur på kvällen samt gick in på ica! Ikväll fixade G ihop en gudomlig cesarsallad! Mums!

Nu känner jag mig redo för en jobbdag imorgon på 9,5 h, sen måndag då ja börjar 6.30 och ska avverka 11,5 h! Sen ledig tisdag o onsdag :)

Najjjti!


Bitterfitta?

Fredag idag. En underbar fredag!
Gick upp halv 10 imorse för att se slutet på nyhetsmorgon, fixa mig, dra ut med hunden och sen åka till kontoret. Fixade lite papper innan jag handlade. Sen har jag storstädat här hemma, fixat med ännu mer papper och en del ärenden. Nu ska jag snart ut med lilleman som blivit förkyld, för att sedan göra mig iordning för att åka till stan för att Gordon vill bjuda på käk ute :) Mys!

Anledningen till att jag först ville skriva är, att jag känner mig rätt besviken av många.
Det är så många som lovat att komma ner hit och hälsa på, men det verkar aldrig hända. Varför säger ni ens det om ni ändå inte tänkt hålla det?
Ni vet vart jag finns, jag är i Enköping ca 1 gång/månad men skulle uppskatta så jävla mycket om ni höll det ni lovade.
Många skyller på ekonomin, men samtidigt så om man verkligen vill, så har man råd. Om jag har råd, har ni råd.
Så, kanske ni tycker jag låter bitter, men tänker inte räkna med er. Ni kan ju höra av er om ni garanterat kommer ner, och ni kommer då vara hjärtligt välkomna! Men, tills dess behöver jag inga tomma löften.
Nej, nu dags att sätta fart.
Puss!

TRÄNINGSVÄRK!!!!

Tjo breee!
Typ :)

Igår var jag och tränade efter en timmes promenad med Leo. Bodypump tillsammans med fina Karin!
Var svin jobbigt och mycket teknik, hoppas jag kommer i det snart ;) När jag gick därifrån kunde jag knappt gå..
Eftersom bussen inte gick förren efter 20 min passade jag även på att ringa finaste mamma :) <3 sen middag, dusch och så sängen!

Imorse försov vi oss en timme, vaknade 6.50 och fram till halv 8 skulle vi hinna äta frukost, sminka mig, fixa håret, klä på mig, packa väska, rasta/mata hunden, köra Gs bil till verkstan och sen åka till jobbet där jag började halv 8. Men fixade inte det så kom en kvart sent ;) men rätt bra jobbat ändå tycker jag! Framförallt med träningsvärken jag har....

Bra dag på jobbet, slutade strax efter 6 då det var att hämta Gs bil, låna bok sen hem o laga mat/diska. Nu ryggläge!

Ledig imorgon, så skönt :) men har en massa ärenden att fixa så blir ändå upp i tid :) sen hoppas jag på att få spinna lite! Dock ont i halsen men ska ta massa vitaminer innan jag somnar :)

Sen är ett paket på väg till mig, spännande ;)

Puss!


Drog,

Drog, drogade , drogat, draaa? Nej okej, jag är lite trött. Jag har hunnit med att jobba 6.30-18.00 i måndags för att sedan stressa till IKEA för att köpa doftljus innan hundkursen. Sista gången på hundkursen och Leo skötte sig bra, så stolt man blir!
ser fram emot nästa kurs!
Och Leo också..
Det har också varit sjukt fint väder nu i tre dagar, helt underbart. I måndags kunde jag dock inte njuta av det men igår så var jag först ute och busade med Leohjärtat innan jag åkte till stan, mötte upp Karin för att fixa träningskort för att sedan vandra runt lite på stan. Tog även en soyalatte, och jisses vad gott!
Köpte också, trots att jag kanske inte borde, en skylt till toaletten och ett yankeecandle. I´m addicted to smelly candles!
Jag har jobbat natten som var och inte fått alls mycket sömn, men när jag kom hem imorse var det hantverkare här som fixade detta ;
Nu har vi äntligen fläkt och bänkbelysning! Woooopi! Så nöjd tjej!
Sen somnade jag ett par timmar, vaknade med världens ångest eftersom det är så fruktansvärt härligt väder ute. Men tog och käkade lite frulle plus drack lite te i mitt nya favoritglas.
Nu ska jag svida om och ta med mig lilleman på en promenad, sen ikväll är det dags för body pump! Hopp hopp!


Puss!

RSS 2.0