Kaos in my life. Minst sagt.

Torsdag idag, för visst är det torsdag?
Helt tappat bort dagarna, spelar ingen roll om det är fredag eller måndag eller onsdag. Och det är rätt skönt, förutom att man inte har särskilt stor koll på när saker händer.

Det är över en vecka sen jag skrev och det har varit hektiskt. Gordon drog ju till Norge förra torsdagen och jag jobbade eller hängde med hunden. Lördag var en toppen dag med bästa Johanna, jag skulle egentligen bara ut och hämta hunden efter jag jobbat natt men slutade med att vi drog runt på loppis och riktigt fyndade, fick hur mkt grejer som helst som jag tänkt köpa nytt för ynka 300 kronor! Sen åkte jag hem med lillen vid 6, dog i soffan och väntade på att älskling skulle komma hem.

Söndag var det valpkurs, wooop! Så duktig vår lilla kille! Träffade även min kusin som bor här som jag inte sett på säkert 10 år, jätte trevligt! Sen åkte vi och handlade mat , fick bli korv med bröd till lunch . Och jisses vad det är underskattat och vad jag saknat det!

Sen har jag jobbat, pluggat en massa, tvättat och tisdagen var det shopping! Handlade för 4000:- , uoooops! 4 par skor bland annat, och ett av dessa par var ett vita converse i läder. Mums! Men ack så dyrt! Efter vår vilda men oerhört roliga shopping åkte vi hem till oss och Johanna bakade bröd och bullar medan jag mest tittade på ;) 
Sen onsdag var det jobb från 14.00-00.30. Först möte sen jobb. Innan det plugg.

Så ja, hektiska liv. Jag har jobbat 60 timmar på en vecka drygt, samtidigt som jag haft massor i skolan och hemma. Men jag är speedad, glad, lycklig . Bara bubblar i hela kroppen.
Idag åkte vi ut till havet, vår lilla familj. Så mysigt! Sen har jag köpt två olika duschcremer - den ena luktar cocos och den andra vanilj/päron. Lite dyrt, men ack så lyxigt!

Nu är Christian här , men jag tänkte ta och krypa ner i badet. Har haft riktigt fullt upp idag också. Dom ska börja renovera lägenheten här på måndag morgon så nu ska vi packa ihop hela lägenheten igen. Hade tänkt stanna här men då dom renoverar i över 5 arbetsdagar och Johanna o Fredrik flyttar denna helg kändes det mer än kaos att stanna. Måste även upp till Enköping för att trimma hund, hämta däck, träffa familj , hämta bur osv osv så jag håller mina tummar för att någon kan ta mitt pass på onsdag natt så jag kan åka upp.
Sen måste jag säga, jag har fan världens bästa jobb. Aldrig trivts så här bra som jag gör nu - älskar att vara personlig assistent åt den här brukaren! Längtar nästan tills det är dags för jobb igen, som vi skrattar !

Nej, nu badet.
Imorgon bitti kl 7 kommer Johanna och plockar upp mig , då ska vi på frukostshopping på H&M. Dom bjuder på frulle och det är 20% på hela sortimentet! (Skulle nog inte handlat så mkt i tisdags.. Men fyndade rejält - två par brallor som är världens skönaste och rätt snygga för 200 kr!)
Sen ska vi svida om till arbetskläder för då är det dags för att hjälpa Johanna att flytta och renovera hela deras nya lägenhet! Wooop wooop! Hektiska älskade liv.


Sug.

Blev lite bloggsugen innan jag ska hoppa i säng så tänkte att det är väl lika bra att passa på, hehe.
Det har varit ett par bra men ganska kaotiska dagar sen sist jag skrev.
På natten till måndagen sov jag sämst, stressade iväg tidigt som fan på morgonen med hunden till Kungsbacka och sen hamnar jag i kö. KÖ! Fattar ni vad det innebar? Jo, jag kom försent på min första riktiga arbetsdag.
Men jag hann komma fram innan taxin hade åkt, men blev tvungen att låna pengar av han jag är assistent för eftersom parkeringsautomaterna inte tog mitt kort! PINSAMT! Tur att jag jobbar åt en toppen kille iallafall!

Slutade 6 efter en rolig men relativt hektiskt dag, måste bland annat lära mig köra rullstol ordentligt, herregud!
Sen kom Johanna över med lillen och så drack vi lite te innan det var dags att fixa käk till älskling!
Sen har jag varit ledig tills imorgon, skulle haft kvällsintro igår men det blev inställt och tur var väl det eftersom jag var sååå trött! Har varit i stallet både igår och idag, det är så underbart! Älskar det verkligen, men har sån träningsvärk efter ridpassen, jisses amalia!
Vi har även varit och stressat och köpt foder till lillen, upptäckte ikväll att maten var slut typ och så vi åkte iväg . Tyvärr säljer inte alla maten han käkar så först åkte vi till det närmsta, som vi inte hittade, så då åkte vi till stället vi handlade på förut men det var stängt. Så ringde ett annat ställe och dom höll öppet lite längre så vi skulle hinna. Kaos! Men det löste sig!
Måste dock förbi där imorgon igen, måste köpa klotång till lillen.
Han är ioförsig inte så liten längre, han väger 12 kg den lilla tjockisen! Han har ätit 3 kg mat på typ en vecka även, hm. Vår lilla tjockis med det hiskeliga humöret ;) Valpkurs på söndag, som vi ser fram emot det!

Imorgon jobbar jag dag, 7.30-18.00. Det är väl ända nackdelen (eller fördelen?) att det är så jäkla långa dagar. Trött fort jag tänker på det :P Men då innebär det ju att man får ihop många timmar i ett svep och det är ju kempe greit!
Gordon drar till Norge imorgon och är borta 3 dar, uuuuh, vill inte att han åker för har så svårt att sova utan honom men det är ju bra och snabba pengar. Det täcker ju lätt hyran iallafall.
Nu ska jag tvinga Leo att sova med mig på nätterna, han kan nog också få sitta på en stol vid matbordet när jag äter så jag inte känner mig så ensam. Uhhhhuuhh!

Nej okej, nu tvätta ansiktet och borsta tänderna - imorgon väntar en spännande dag!

Ett litet snabbt inlägg

Hej där.
Söndag kväll och jag är snart på gång att sova, klockan ringer halv 6 imorgon och har då 10 timmar av jobb framför mig.
Måste dock först ut till Kungsbacka och lämna lillen hos Johanna eftersom Gordon också jobbar :)

Var på jobb idag mellan 8.30-14.00. Gick bra och var väldigt lugnt, och jag älskar det stället! 
Har också tackat nej till det andra jobbet då jag pratade med Gordon igår och vi kom fram till att jag ska börja jobba för honom istället, dels bättre pengar och sen mycket friare och roligare jobb!
Så sammanlagt blir det ca 150% jobb plus plugg nu i höst plus lillen. Men jag tror det kommer att bli bra!

Är väldigt nervös för imorgon .. Kommer jobba mitt första pass själv efter endast 5 timmar intro och vi ska iväg till andra sidan Göteborg! Hm, dressed for success?

Nej, matlådan är fixad, hundens grejer nedpackade och jag är nybadad plus att vi har bäddat rent i sängen.
Nu ska bara lillen ut och kissa för natten sen är det natti!

Btw, trodde inte jag skulle jobba något mer denna vecka efter imorgon men blev just tisdag kväll, onsdag natt och fredag natt. Härligt!

Godnatt ni fina!

LÖRDAGSMYS!

Lördag idag, men för mig känns det som en söndag eftersom jag jobbar imorgon.
Men vad gör det om hundra år?
Njut Angelica av stunden, lev i nuet.
Jag blir nästan sjukligt nervös när jag ska börja på ett nytt jobb. Ont i magen, drömmer mardrömmar och har sån ångest. Men det roliga är att det släpper helt när jag väl är på plats och det är få gånger jag verkligen längtar hem och att det känns så galet som jag först föreställt mig. Men. Ändå.

Vi sov länge idag, var inte alls meningen då jag gick och la mig vid 12 igår och tänkte då gå upp vid 9 typ. Men ja, sånt som sker. Det värsta är att jag blir så seeeeg i huvudet av att sova mycket!
Gordon håller på att förbereda käket inför ikväll, jag tror det kommer bli bra! Johanna och Fredrik kommer över, vinet är på kylning och vi har snart städat färdigt.

Igår var en toppen dag ! Det var strålande sol, varmt och vindstilla! Så vår lilla familj åkte ut till havet, det är bara 2 km dit härifrån där vi bor! Helt underbart! 
Var ute där i säkert 3 timmar, så mysigt. Busade med andra hundar, träffade en häftig kille som stannade och pratade med oss bra länge och ja, en underbar dag! Åkte sen och köpte massa frukt sen hem och låta lillen vila. Sen hyra film , käka lite mat och så soffläge! 


Jag stormtrivs verkligen här. Snart ska dom ju renovera lägenheten och då kommer det bli ännu bättre!
Jag känner mig hemma här.
Allt som fattas nu är ett roligt och stimulerande jobb. Fuck vad jag saknar Fotbollsgatan

Kommer provjobba imorgon först hos ena personen sen hos andra, sen på måndag ska jag vara på jobbet mellan 7.30 - 18.00. Sen lite möten tisdag och onsdag och så jobb igen torsdag kväll. Juste ja, jag ska ha läst en hel bok till tisdag för skolan också MEN den är utlånad i hela Göteborg och jag hinner nog inte köpa den. Möh.
Gud så trött jag blir..

Men nu ska jag klippa Gordon, sen ut med lillen och sen duscha och fixa mig!

Btw, ingen som vill ge mig en date med en frisör? Mitt hår är katastrof!
Kommer lägga in lite bilder sen, har så många fina från igår!


LOVE!

Upp i ottan

Herregud vad jag är morgontrött.. Varje kväll har jag stora förhoppningar för nästkommande dag men inte känns det lika lockande på morgonen heller ;)
Idag, nu på morgonen, är det iallafall tvättstugan som gäller. Tänkte att det var lika bra att ta en tidig tid eftersom lilleman alltid brukar vakna då och vara kissnödig. Som tur var, då vi har mycket tvätt, fick vi tillgång till alla maskiner idag! Wooop wooop!
Gordon ligger och snarkar, jag tänkte lyssna på en föreläsning sen ska jag tvinga upp honom och jag somna om.
Jag har ju blivit förkyld :( Ont i hela huvudet och ansiktet, och vill bara ligga under täcket.
Men det är ju lite svårt när man har en liten som är mer vild än tam ;) Men nu sover han också så tänkte passa på att lägga in lite bilder :)



Lördagsmys

Allting är upp och ner och bakvänt nu. Känns som en söndag.
Igår åkte vi förbi Emma, Daniel och Hysén där vi käkade och pojkarna busade! 
Sen mat till lilleman innan vi åkte hemåt mot Göteborg - var hemma två i natt.
Herregud vad Leo är duktig i bilen också, han somnar på två sek och när han vaknar kliar man honom bara lite så sover han igen. Åkte ju trots allt 5 timmar igår!

Han verkar ha funnit sig till rätta riktigt bra här faktiskt, just nu sover han på mina fötter typ. Vi funderade på om vi skulle låta honom sova i sängen på nätterna men eftersom han är för liten för att sova där nu (om han ramlar/hoppar ner kommer han göra illa sig) så avvaktar vi med det, men det funkade riktigt bra att han sov på golvet också (Eller okej, i hans  säng ;) ) Sov hela natten och vid 9 ville han komma upp och mysa, så då gick vi alla upp så han fick kissa och äta!

Dock är han ju en liten tuggis, allt ska provsmakas och helst sitta i knät (som han inte får..) när vi äter mat. Tigger!

Gordon är just nu och gör reklam för sitt företag, hoppas han får till många kunder!!
Pysen sover, men ska snart äta och jag ska väl försöka plugga lite till. Men hvete vilken tråkig kurs!

Puss! <3

Ett nytt kapitel i våra liv.

Äntligen är vi på plats i Göteborg!
Det var kaos dom första dagarna med kartonger överallt, sjukt mycket grejer att handla och välja tapeter, träffa grannar, handla lite mer och packa upp och rensa.
Eftersom vi varit helt utspridda över ett år så var det en hel del att sortera.. 
Men i tisdags körde vi vårt sista ryck och fick undan allt - det som återstår nu är bara installera tvättmaskin/torktumlare och sen är det dags att packa ihop allt igen för då ska dom totalrenovera lägenheten! Det kommer bli om ca 3 veckor, mrpfhm.  Hade tänkt bo hos Johanna då men dom är mitt i en flytt så vi får se hur det blir ;)

Jag har varit på två arbetsintervjuer också, och jag fick båda jobben! Det är deltid som personlig assistent, och tror det kan bli riktigt intressant, lärorikt och framförallt roligt! Det sjuka är att arbetstiderna passar in perfekt så när Gordon jobbar är jag ledig, och när jag jobbar är han ledig.
Det kanske inte låter perfekt men då vi var och hämtade vår gemensamma kärlek igår, lilla hundvalpen Leo (kanske ska byta namn..) så gäller det ju att se till att någon är hemma mycket med honom!
Det är helt sjukt att vi har skaffat en liten vovve, och han är så enormt charmig! Lite överviktig, smålat men med en personlighet och ett hjärta av guld! Fina älskade du!
Just nu ligger han och sover bredvid mig, i sin lilla säng, hemma hos min papa :)

Vi åkte upp till Enköping för ett par dar då vi skulle hämta kisen och hinna träffa dom vi inte hann träffa innan vi flyttade.

Jag har ju också börjat plugga men då vi haft strul med internet osv så har jag halkat efter, bra Angelica bra...
Har suttit en stund idag men det är ju sååå mycket och man ska reflektera osv osv osv.
Glömt bort hur jobbigt det är att plugga.. :/
Men jag ska fixa det här , dock är motivationen på noll men jag tror att när jag har kommit in i det så blir det bra! Och det här är ju min uppvärmning inför heltidsstudierna som troligen blir av i vår!


Nej nu är det dags att kolla föreläsningar, bye bye!
Ska försöka bli bättre på att uppdatera!

Och btw, jag har börjat rida igen!!! :D <3

RSS 2.0